Kapitel 29

Tidigare:
- Så ni är ledig idag va? Sa Emma och log.
- Faktiskt i två veckor till. Vi har avbokat allt för att Zayn ska få återhämta sig riktigt. Sa Liam och log.
- Sen så ville vi ju spendera mer tid med er tjejer, sa Harry och log. Emma skrattade lite och drog en hand igenom håret.
________________________________________________________________________________________

Två veckor senare ~

Viktorias perspektiv:

- Emma! Killarna har kommit nu! Skrek jag från nedervåningen i våran lägenhet. Eller tekniskt sett så var det ju Emmas, men jag bodde typ här nu satt vi säger att det är våran lägenhet.
- Kommer! Ropade hon och sprang ner för trappan och hoppade över dom sista två trappstegen och landade med en duns. 
- Jag kommer sakna dig! Utbrast Emma och slängde sig i famnen på Harry. 
- Jag kommer sakna dig med, men tjejer vi har en överraskning till er. Sa Harry och log busigt. 
- Jag hatar överraskningar, sa jag och suckade. Seriöst, det var så jobbigt att inte veta vad saker skulle vara eller vad som skulle hända, jag klarar inte av det. 
- Men jag tror ni kommer bli glada av den här i alla fall, sa Louis och tittade med en kärleks full blick på mig. Han stod med armarna runt mig så jag var tvungen att vända på huvudet för att se hans underbara leende. 
- Så vad är det? Sa Emma glatt. 
- Ja, eftersom ni börjar i skolan om typ två timmar så går det inte att göra det här idag, men i helgen så ska vi spela in en musikvideo och vi vill att ni ska vara med. Sa Niall glatt.
- Tada! Skrek Zayn och slog ut med armarna. Seriöst, skulle vi få vara med i deras musikvideo?
- Är ni seriösa? Sa jag och tittade frågande på killarna.
- Döds seriösa, sa Liam och log. 
- Vilken låt ska ni göra musikvideon till? Sa Emma hysteriskt.
- More Than This, sa killarna i kör och log. 
- Men ni ska till skolan snart och vi ska på en signering, så ni måste skynda er att fixa er. Sa Liam och granskade oss från topp till tå. Vi hade bara pyjamas på oss och ingen av oss var speciellt fixad.
- Är det varmt ute? Sa jag och skrattade lite.
- Ja, 24 grader ungefär. Sa Zayn och log. 
- Är ni inte nervösa? Sa Louis förvånat. För skolan alltså?
- Ni verkar inte nervösa, sa Niall och tittade upp från sin mobil.
- Skit nervös faktiskt, sa Emma och gav ifrån sig en osäker min. 
- Med tanke på att jag redan gått på den skolan i ett halv år så, nej inte värst. Sa jag och log. 
- Men ni får sätta er i soffan och titta på TV eller något medans vi fixar oss, sa Emma och började gå mot trappan. 
- Finns det något att äta? Sa Niall snabbt innan Emma försvann upp för trappan. Hon stannade tvärt och gav honom en konstig blick och skakade sedan på huvudet.
- Det finns frukt på köksbordet, sa hon och försvann sedan upp.
- Har ni hört något mer från Moa? Frågade Harry och slog sig ner i soffan.
- Jag vet inte om Emma har pratat med henne mer, men senast jag hörde något så var det något om att Moa inte skulle komma tillbaka. Sa jag och kliade mig i huvudet. 
- När fick ni veta det? Sa Zayn förvånat.
- För en vecka sedan ungefär, när hon igentligen skulle ha kommit hem. Hon ringde Emma och sa att hon trivdes så bra i Sverige så hon stannade kvar där. Hon bor i Emmas gamla hus. Sa jag försiktigt.
- Jaha, men spring och fixa dig du också. Sa Louis och log. 
- I will, sa jag och gav Louis en puss innan jag sprang upp för trapporna.

Emmas perspektiv:

Jag sprang in på mitt rum som hade vita väggar och vitt tak, det hade blankt trägolv som var i en ljus träfärg. Efter mitten på ena väggen stog en stor dubbelsäng, som hade vita sängkläder och en knall rosa kudde, på den andra väggen så var det ett stort fönster, där jag kunde se ut över staden. Ungefär halva den väggen var en spegelvägg. Vi kanten av sängen så var det en stor garderob dit jag gick direkt. 
- Emma, sa Viktoria och öppnade försiktigt dörren.
- Är det varmt ute? Var det första jag sa.
- Jag skulle precis säga att det är 24 grader ute så det är ganska varmt, sa hon och skrattade. 
- Tack, sa jag och log. Jag hade precis duschat så mitt hår var fortfarande blött. Jag drog fram hårtorken och torkade snabbt håret. Jag slog på min ljusrosa plattång och började sedan rota i garderoben igen. Jag drog fram ett brunt/bege linne och en vit kjol samt ett skärp och slängde det på sängen. Jag drog upp håret i en slarvig knut och slängde på mig lite smink, jag var inte så mycket för att sminka mig men jag använde maskara och kajal som oftast. Jag släppte ut håret och tog upp plattången, jag kände hur jag skakade när jag drog tången genom håret. Jag var så nervös att jag trodde att jag skulle svimma. Det känns lite konstigt att bara börja i en ny skola såhär, och sen nu när jag är tillsammans med Harry så lär ju inte saken bli bättre. Bara dom inte hatar mig så går det ju bra, men det skulle ju vara roligt med lite nya vänner. Inga vänner som bara är vän med mig för att jag känner One Direction. Fast sen förstår jag inte riktigt det här med att början skolan på en onsdag? Kunde vi inte bara börjat på en måndag? 
Jag ruffsade till håret lite och stängde av plattången och drog sedan ut kontakten ur väggen. Jag la pyjamasen på sängen och drog på mig kläderna, ett armband och två ringar.
Tumblr_lyynv1xa801qg8efio1_400_large

Jag gick in i badrummet där Viktoria redan stod och borstade tänderna, men hon hade fortfarande pyjamas på sig.
- Du får skynda dig, jag vill inte komma försent fösta dagen. Sa jag och skrattade. Jag drog åt mig tandborsten och tryckte ut lite tandkräm från tuben och började att borsta tänderna. Badrummet var stort, väggar och golv var i vitt blankt kakel, i ena hörnet hade vi en stor dusch och i det andra någonting i typ av ett bubbelbads badkar.
- Fin du är idag älskling, sa Harry som stod i dörröppningen och lutade sig mot dörrkarmen. Jag hoppade till och la handen på hjärtat. Jag spottade ut tandkrämen i handfatet och la tillbaka tandborsten på sin plats.
- Du skräms, sa jag och gick fram till Harry. Jag la mina armar omkring hans hals och ställde mig på tå för att kunna nå upp till hans läppar, jag kysste honom mjukt och han kysste tillbaka. Han la sina händer på min midja och vi avslutade kyssen. 
- Ska vi gå ner? Frågade jag och Harry tog min hand. Han nickade. Jag släckte efter mig i badrummet och vi gick sedan ner till dom andra killarna som satt i soffan och tittade på tv. 
- Vart är Viktoria? Frågade Louis och försökte titta om hon kom ner bakom oss.
- Hon är inte klar än, sa jag och log.
- Varför är tjejer så sega? Frågade Niall och tittade skeptiskt på mig.
- Fråga inte mig! Jag vet inte, sa jag och vi skrattade lite. Harry slog sig ner i en fåtölj och jag satte mig i hans knä. 
- Alltså vi måste åka om typ.. Louis tittiade snabbt på klockan. Nu! Utbrast han.
- Jag är klar! Sa Viktoria stolt och sprang ner för trappan. 
- Oh tjenare tjejen, sa jag och skrattade.
- OMG. Utbrast Louis. 
- Vaddå? Sa Viktoria oroligt.
- Jag härmade bara din tröja, sa han och log busigt.
Outfit_by_fashionjuuli-d4pafss_large

Zayns perspektiv:

Jag var lycklig. Jag kände för att hoppa och skrika av lycka. Jag hade pratat med Sofia dagen efter det där hände och hon hade sagt att hon älskade mig men att hon inte kunde komma tillbaka, killarna, Emma och Viktoria har hjälpt mig att gå vidare. Jag älskar mina vänner, vi är som en stor familj, vi håller alltid ihop spelar ingen roll vad.
- Men då åker vi då! Sa Louis glatt. Jag flög upp från soffan och drog på mig skorna igen. Vi gick ut och satte oss i bilen som vi köpt för att alla ska få plats. 
- Pax för att sitta längst bak! Utbrast Emma och Viktoria samtidigt. Dom hoppade in och satte sig längst bak medans Harry och Liam satte sig på sätena framför. Jag och Louis satte oss i sätena mitt i mot och Niall satte sig fram med Paul som skulle köra oss. Niall slog på radion och Harry drog snabbt fram mobilen.
- Dansa eller något! Utbrast han och började filma. Jag och Louis började att göra ''tvätta rutan'' och skiftade mellan händerna samtidigt som vi sjöng, ''OH, OH, OH OH! OH, OH, OH OH!'' Sedan körde vi en snabb ''Which way do I go?'' Louis fortsatte med det och jag bara gjorde någonting med händerna och rörde på kroppen.
- Vänta vi har Liam, visa Liam, snabbt! Utbrast jag och pekade på honom. Harry riktade kameran mot Liam som satt och rörde på huvudet fram och tillbaka.
- Do the flick! Sa jag och Liam gjorde som jag sa. Harry stängde av filmen och alla började skratta. 
- Den där måste ut på twitter! Utbrast Emma imellan skrattattackerna. 
- Nu är vi framme, sa Paul och stannade utanför tjejernas skola. 
- Vi ses sen, vi hämtar er när ni slutar. Sa Louis och vinkade igenom bilrutan. Vi såg hur tjejerna försvann bort och Paul började att köra vidare.
- Du lägger upp den där på Twitter va? Sa Louis och vi alla började att skratta.
- Såklart, sa Harry och tittade ner i mobilen igen. 
- Så! Utbrast Harry och vi alla drog upp mobilerna för att se den. Vi tittade på den om och om igen på vägen till signeringen och vi skrattade lika mycket varje gång.
___________________________________________________________________________

Så ett ganska långt kapitel men det är ändå ett mellan kapitel. Men nu vet jag vad som kommer att hända och jag har fått lite idéer! Tack till Beata som hjälpte mig, ni kan ju kika in hennes novell HÄR.

Så vad tror ni kommer att hända i skolan? Kommer det gå bra eller dåligt? Sen i helgen när som ska göra musikvideon?
Hm.. Kommentera för mera! :D 

Har inte rättat några stavfel så om ni hittar några så bry er inte om dom. Fixar det snart :)

Kommentarer
Rebecka

OMG., awesome som vanligt juuuu! :DD



Blogg: http://www.nattstad.se/rebeckaaaa
2012-02-11 @ 12:39:50
Christine

tjoho nytt kapitel ute nu! lämna gärna en kommentar så gör du min dag! <3 kram xx



Blogg: http://whenimtaken.blogg.se/
2012-02-12 @ 16:20:33
olivia

jag älska novellen.. Den är så bra skrivet när kommer nästa upp?? Längtar <33



2012-02-13 @ 15:29:50




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback